Cupping massage

Effektiv cupping massage i Vejen nær Kolding

Hvis du oplever ømme muskler, spændinger i nakken eller ondt i hovedet, så prøv en cupping massage hos Tik Saras Massage. Cupping er en behandlingsform med rødder i den kinesiske medicin, hvor massøren ved hjælp af en form for sugekopper skaber en vakuum, der har samme virkning som en dybdegående massage.

Giv dine muskler fornyet energi

En cupping behandling øger blodtilførslen til musklerne og hjælper dem med at slappe af. Sugekopperne løsner gennem vakuumet bindevævet over muskulaturen, så blodgennemstrømning øges. På den måde fremmes restitutionen, ømhed og spændte muskler mindskes og du vil opleve en fornyet energi.

Sådan foregår cupping

Cupping massage er en terapeutisk praksis, hvor sugekopper anvendes til at skabe vakuum på huden. Denne metode, med rødder i kinesisk medicin og andre traditionelle helbredelsesmetoder, har tiltrukket opmærksomhed for sine potentielle sundhedsmæssige fordele. Processen begynder ved valget af sugekopper, der kan være lavet af glas, plastik eller silikone. Ved hjælp af en flamme (for glaskopper) eller en pumpe (for plastik eller silikonekopper) skabes der vakuum inde i kopperne, hvorefter de hurtigt placeres på specifikke områder af kroppen, typisk hvor der er muskelspændinger eller smerter.

Cupping massage kan udføres med sugekopper, der forbliver stationære i et par minutter eller flyttes forsigtigt for at skabe en massagelignende effekt. Sugekopperne trækker huden og musklerne opad, hvilket kan øge blodgennemstrømningen og lindre spændinger. Efter behandlingen fjernes sugekopperne, og midlertidige mærker eller misfarvninger kan opstå på huden, men disse er normalt smertefri og forsvinder over tid.

Fordele ved cupping massage

Udover en følelse af velvære og frigivelse af energi i krop og sind efter en thaimassage, kan det gavne meget andet også. Oplever du eksempelvis at have ondt i ryggen eller lænden, stress eller hovedpine, kan thai massagen være en del af behandlingen. Blandt andet kan en thai massage hjælpe med følgende: 
 

  • Øge kroppens fleksibilitet 
  • Fjerne smerter i muskler og led
  • Forbedre holdning
  • Afhjælpe stress
  • Øge blodcirkulation
  • Stimulere organer
  • Fjerne oppustethed og hovedpine
     … og meget mere!