gua-sha massage

Forskønnende Gua Sha-massage i Vejen nær Kolding

Trænger din hud til fornyet glød og øget smidighed, så prøv den effektive og forskønnende Gua Sha-massage. Gua Sha-behandlingen er et flere tusind år gammelt traditionelt østligt healingsredskab, der giver smukkere hud på en naturlig og effektiv måde. Udover en skønnere hud, kan du også opleve lindring på tennisalbue, musearm, svimmelhed eller migræne.

Få smuk og strålende hud med Gua Sha

En Gua Sha er en speciel massagesten, der gentagne gange skrabes i bestemte retninger over olieindsmurte områder på huden. Hvilke områder, vi specifikt skal behandle, aftaler vi sammen med dig alt efter dine ønsker og behov. Ved hjælp af Gua Sha-stenens bevægelser over huden,  sættes der gang i blodcirkulationen, så affaldsstoffer og væskeophobninger mindskes, så hudens smidighed og glød fornyes.

Gua-sha redskaber

Sådan foregår en gua sha massage

Den dybdegående Gua Sha-massage er en behandling, der er velgørende for både krop og sind. Efter behandlingen mærker og ser du øjeblikkeligt en forskel, og det er derfor en utrolig effektiv og naturlig måde at få smukkere og mere spændstig hud.

Fordele ved gua sha massage

Udover en følelse af velvære og frigivelse af energi i krop og sind efter en thaimassage, kan det gavne meget andet også. Oplever du eksempelvis at have ondt i ryggen eller lænden, stress eller hovedpine, kan thai massagen være en del af behandlingen. Blandt andet kan en thai massage hjælpe med følgende:  

  • Fornyet glød i huden
  • Øget smidighed
  • Mindre rynker og porer
  • Mindre appelsinhud
  • Øget elasticitet og spændstighed
  • Mindre mørke rander under øjnene
  • Færre smerter og væskeophobninge                                                              … og meget mere!
professionel gua sha massage