Thai massage

Traditionel og professionel thai massage

Har du brug for et afstressende afbræk i en travl hverdag, kan en thai massage hos Tik Saras Massage gøre underværker. Vores professionelle og effektive thai massage er et kropsterapeutisk håndværk, der bygger på flere tusind år gamle traditioner inden for yoga, ayurveda og kinesisk medicin. Massagen har fokus på at helbrede og frigøre energi til både krop og sind, så du forlader klinikken som genfødt.

Øg dit velvære med klassisk thai massage

En thai massage udføres traditionelt uden olie. Massøren går i dybden med alle musklerne gennem stræk og pres, og massagen foregår ved hjælp af både hænder, fødder, knæ, albuer og kropsvægt. Thai massagens hårdhed kan varieres, alt efter hvad kunden ønsker og har behov for. En thaimassage stimulerer kroppens blodcirkulation og udskiller affaldsstoffer, og derfor er det vigtigt at drikke godt med vand efter behandlingen.

Velvære massage
Rygmassage

Sådan foregår en thai massage

Inden thai massagen påbegyndes snakker vi om dine ønsker og behov. På baggrund af dette kan vi fokusere ekstra på de specielt problematiske områder. Under thai massagen varmer vi først musklerne op med massage, og derefter strækker vi musklerne ud, én muskelgruppe ad gangen.

Fordele ved thai massage

Udover en følelse af velvære og frigivelse af energi i krop og sind efter en thaimassage, kan det gavne meget andet også. Oplever du eksempelvis at have ondt i ryggen eller lænden, stress eller hovedpine, kan thai massagen være en del af behandlingen. Blandt andet kan en thai massage hjælpe med følgende: 
 

  • Øge kroppens fleksibilitet
  • Fjerne smerter i muskler og led
  • Forbedre holdning
  • Afhjælpe stress
  • Øge blodcirkulation
  • Stimulere organer
  • Fjerne oppustethed og hovedpine
     … og meget mere!
Fodmassage