Massage velvære i Vejen

Om Tiksaras Massage

Jeg har arbejdet med massage siden 2009. Jeg er certificeret massør uddannet i Thailand, samt suppleret med professionelle kurser i Danmark. Jeg arbejder intenst med kroppens funktioner, og går i dybden med min massage, for derved at kunne bidrage til netop dit personlige velvære.

Jeg holder fokus på netop din krop, da alle har forskellige problemer. Massage er ikke bare massage, men skal gives specifikt ud fra den info du giver inden massagen, og ud fra de udfordringer mine hænder finder under selve massagen.

Velkommen til klinikken

Alle mennesker er unikke, det er du også. Så, velkommen til massagebehandling hos Tik Sara, som har fuld fokus på netop dig. Almindelig afslapnings massage kan tages en enkelt gang eller så ofte, som du måtte ønske. Men har du specifikke problemer, bør du beregne måske yderligere 2 – 3 behandlinger inden jeg har fået løsnet op for de spændinger, der giver dig problemer.

Har du en arbejdsfunktion eller et privatliv der giver ubehagelige spændinger og smerter i kroppen, kan du med stor fordel efterfølgende få udført vedligeholdende og forebyggende massage behandlinger, så vi undgår at din krop hober problemerne op i unødvendige spændinger og smerter.

Har du problemer med at få en god nats søvn, så vil en effektiv massage 1 – 2 gange pr måned, kunne hjælpe rigtig meget på dette problem. En anspændt krop i smerter, finder ingen hvile for natten.

Alle slags mennesker

Alle slags mennesker

Jeg behandler mange personer med forskellige kroniske sygdomme i kroppens muskulatur og knogler, blandt andet rygsmerter, eksempelvis diskusprolaps, gigt mv. Disse skader på kroppen forsvinder ikke ved massage, men alle personer melder at de nu kan bevæge sig langt mere frit og bruge deres ryg, hænder, ben og arme uden de samme smerter som tidligere. Så rigtig hjertelig velkommen her hos Tik Sara i dejlige rolige og hyggelige omgivelser. Jeg glæder mig til at møde dig og yde dig min bedste massage.

Vores Fordel:

  • Erfaring: Jeg har mange  års erfaring med at hjælpe klienter med at forbedre deres velvære og sundhed.
  • Skønne Omgivelser: Nyd en afslappende atmosfære, der hjælper dig med at slappe af og glemme hverdagens stress.
  • Fleksible bookingmuligheder: Vi tilbyder praktiske tider, så du kan få den behandling, du har brug for, når det passer dig bedst.
  • Konkurrencedygtige priser: Vores priser er overkommelige, så du kan prioritere din sundhed og velvære.